En god fiberboks finder du her

Mangler du en fiberboks til at beskytte dine fiberkabler? Det gjorde jeg og jeg ledte længe efter den rigtige løsning. Jeg er noget af en tekniknørd derfor har jeg et utal af forskellige stik og ledninger til diverse devises.  Jeg har længe haft ønsket om at tilegne mig en fiberboks, som samler alle mine stik og samtidig beskytter dem.

OptoPro hjalp mig på vej 

Derfor har jeg brugt timer på at lede rundt på nettet efter den bedste løsning til mig. Og her er det ikke prisen, som det kommer an på. Jeg vil gerne have kvalitet som sikrer at mine fiberkabler overlever og at jeg har en så god forbindelse som muligt. Derfor var jeg ikke i tvivl da jeg stødte på siden Optopro.dk OptoPro har et kæmpe udvalg af elektronisk tilbehør. Desuden er det kvalitet de tilbyder. De har et stort udvalg af kvalitets fiberbokse, som jeg klart vil anbefale.

Fiberboksen blev leveret efter en uge   

Efter jeg fandt frem til siden ringede jeg til dem ASAP. I røret mødte jeg en venlig herre, som var klar på at vejlede og guide mig. Til med købte jeg også et optisk kabel med. Jeg er nemlig af den holdning at man aldrig kan have optiske kabler op. På den måde kunne jeg også lige teste kvaliteten af deres kable, hvis jeg en anden gang skulle stå i samme situation.

 

OptoPro har min klare anbefaling

Derfor har OptoPro min klare anbefalinger. Mit optisk kabel fungerer supergodt. Tilmed har jeg nu monteret min fiberboks, i hjemmet. Nu er der styr på alle mine kabler og de er samlet et sted. Det er noget der gør en IT-nørd som mig glad. Så næste gang du skal ud og finde en fiberboks eller optiske kabler, så ved du hvor du skal lede.