Fra kedelig væg til kunstudstilling

Er dine vægge kedelige, tomme og todimensionelle, så ret op på problemet med svævehylder. De vil give dybde til væggene og noget at kigge på.

https://mifapladen.dk/traeplader/hylder-med-skjulte-beslag kan du bestille svævehylder, som passer ind i din stil og din bolig. Du kan nemlig selv sammensætte træsort, tykkelse, kantprofil og hjørnetype og få de helt rigtige hylder til dit hjem. De leveres med koniske, skjulte hyldebæringer og er komplette og klar til ophængning.

Svævehylder er elegante og æstetisk smukke at se på, og de kan virkelig pynte i dit hjem. Samtidig kan de være et nyttigt redskab i hverdagen.

Brødtekst – ikke for mange ord i første afsnit! Afhængig af total længde, men typisk ml. 50-125 ord max.

Vis din personlighed

Du kan lade din personlighed eller familiens forskellige personligheder komme til udtryk på svævehylderne.

Hæng fx en hylde op for hvert familiemedlem og pynt dem med netop de ting, hver person godt kan lide. På mors hylde kan der stå en smuk porcelænsfigur og et foto af familien på ferie. På fars hylde kan der ligge en signeret håndbold og en formel 1-bil i legetøjsformat. På børnenes hylder kan der stå kunstværker, de har lavet i skolen, og fine muslingeskaller, de har fundet på stranden.

Du kan også dedikere en helt væg til kunstudstilling med svævehylder. Der kan være plads til både fine figurer, postkort fra rejser, fotos, nipsting, børnenes tegninger og små hængeplanter, der giver endnu mere liv. Hvad end du vil sætte på display kan komme med, og når hylden er enkel og stilren, bliver det samlede indtryk afgjort af, hvad du stiller på den.

Nyttig pynt

Svævehylder pynter og giver liv i rummet, men de kan også være praktiske. Hænger du fx en hylde op i entréen, har du et sted at lægge din hat og dine nøgler, når du kommer hjem. Netop entréen bliver ofte et tungt rum, fyldt med overtøj og sko. Med en svævehylde kan det blive løftet lidt op – og du har samtidig et sted at lægge dine ting, så de ikke bliver væk.

I stuen kan der nemt bliver overfyldt med pynteting og praktiske ting. Det kan du rette op på ved at udvælge de pynteting, der betyder mest for dig, og give dem en æresplads på en svævehylde. Hvis du laver det til en lille kunstudstilling, kan nogle af dine praktiske ting som fx fjernbetjeningen måske også få en plads på hylden som en del af udstillingen.