Sådan beskytter du din facade

Er du igang med et byggeprojekt, og skal du til at vælge bygningsprofiler? At vælge den rette bygningsprofil kan hurtigt virke uoverskueligt, da der er mange forskellige muligheder. Bygningsprofilerne bekytter din bolig mod vind og vejr. Det er derfor essentielt, at du vælger den helt rette, så din bolig er godt beskyttet mod al slags vind og vejr.

Vi fik hjælp fra Gentech, da vi skulle vælge facaden til vores nybyggeri. De var utrolig pofessionelle, og var gode til at give os råd med på vejen. Da vi gerne vil have et moderne, New Yorker udtryk, så fik vi lavede nogle speciallavede aluminiumsprofiler i sort. Det er blevet præcist, som vi havde ønsket det. Da profilerne først var blevet lavet, så gik det hurtigt med at få dem monteret på vores facade. Det var dejligt nemt og enkelt. 

Derfor er aluminiumsprofiler gode

De mateialer der oftest bliver brugt til beskytning af facader, er aluminium. Materialet er fremragende til beskyttelse mod fugt. Derudover, er materialet også modstandsdygtig overfor al slags vind og vejr. Det er specielt godt her i de skandinviske lande, da vejret er skiftende og uforudsigeligt.

Anvendelsen af aluminium til beskyttelse af facader, er de seneste par år blevet mere og mere populært blandt boligejere. Profilerne kan tilføre en bygning eller en kontruktion noget elegance og æstestik. Også fås de også i mange forskellige farver, hvilket gør dem til det fortrukne valg.

Det bæredygtige valg

Ikke nok med at aluminium er et godt, stærkt og modstandsdygtigt, så er materialet også bæredygtigt, da en facadeløsning med aluminium kan holde i mange år. Vi gik meget op i, at vores byggeprojekt skulle være så bæredygtigt som muligt. Derfor valgte vi at samarbejde med Gentech. Gentech har nemlig kun bæredygtige materialer. Vi kan helt klart anbefale dem, hvis du skal have nye, slidstærke og bæredygtige bygningsprofiler.

 

Hvilke bygningsprofiler findes der?

Du kan få bygningsprofiler i zink, kobber og aluminium. Disse tre materialer er alle bæredygtige og ligeså slidstærke. Det gode ved alle tre, er at de ikke kræver ligeså meget vedligholdelse efter montering.

Om du vælger zink, kobber eller aluminium, er en smagssag. Forskellen på dem er ikke stor. Den største forskel, som vi fandt, er prisen. Kobber profilerne er en del dyrere at få speciallavet og monteret end de andre materialer. Aluminium er udadtil den biligste løsning. Dermed ikke sagt, at kvaliteten er dårligere.

Er du et ungt par som os, så er aluminium en rigtig god og økonomisk løsning. Og har du brug for gode råd, og materialer i højste kvalitet, så kan vi helt klart anbefale Gentech.