Sodavandsautomater er populære

Der står sodavandsautomater rundt omkring i Danmark, så folk på farten kan købe noget at drikke. Der findes sodavandsautomater i supermarkeder, på togstationer, i toge og indimellem ses det også i virksomheder. Sodavandsautomaterne bliver især anvendt flittigt i toge og på togstationer, da folk bliver fristet imens de venter. Der kan købes forskellige slags sodavand alt efter hvad man er til. Der er både mulighed for at leje og købe sodavandsautomater. Du kan læse mere om ved at besøge Maas hjemmeside

Sådan lejer du en sodavandsautomat:

Hvis en virksomhed har brug for at leje en sodavandsautomat, så findes der heldigvis mange udlejningsfirmaer, som udlejer sodavandsautomater. Nogle firmaer tilbyder deres kunder at leve og opsætte sodavandsautomaten. Man kan vælge at udvide lejen ved at firmaet også skal vedligeholde og genopfylde sodavandsautomaten. Det er meget forskelligt hvad folk vælger at have i deres sodavandsautomater, men nogle af de mest almindelige varer er Coca Cola, Faxe Kondi, Sprite, Fanta, Zero, Pepsi max, Pepsi og meget andet. Som lejer af en sodavandsautomat kan man selv vælge hvad man vil sælge sodavandene for. Når man lejer er der typisk følgende med i prisen: Fri reparation, fri vedligeholdelse, mulighed for at vælge flasker og dåser, vælge mellem 9 slags sodavand, automatisk opfyldning, mulighed for poletter og garanteres kolde sodavand.

 

Når man lejer en sodavandsautomat skal man være opmærksom på, at man selv skal betale for strømmen samt forsikring af automaten. I gennemsnit plejer en lejer at bruge omkring 5 kasser sodavand om måneden. Det er varierende hvor meget man bruger i strøm om måneden på en sodavandsautomat. Jo større en sodavandsautomat man har, desto mere vil man også bruge i strøm, da der er mere at holde strøm i.

Typer af sodavandsautomater:

Der findes forskellige typer af sodavandsautomater og den enkelte lejers behov er individuelt. Nogle af de mest lejede og købte sodavandsautomater er flaskeautomat G-Bottle Vendo, flaskeautomat G-Bottle PSL og flaskeautomat VF217-6. Modellen G-Bottle Vendo skal vælges hvis man har behov for så mange slags sodavand som muligt. Det er typisk denne model man ser på togstationer samt i toge på grund af det større udvalg. Modellen er rummelig og er godt oplyst, så man tydeligt kan se det store udvalg. Automaten er udstyret med et stort display, så man nemt kan se hvad der står. Maskinen er påpasselig når sodavanden bliver taget ud af maskinen, så man sikrer sig, at sodavanden ikke bruser over, når man åbner den.

 

Sodavandsautomaten G-Bottle PSL er et godt valg hvis man gerne vil kunne kombinere maskinen med andre automater i samme model. I supermarkeder ser man især mange af denne slags sodavandsautomater. Modellen er miljøvenlig, da den er energimærket med A+. Der spares på strømmen med denne model, hvilket kan ses på strømregningen. Man kan betale for sin sodavand på forskellige måder, enten med mønter eller med kort. Hvis man har begrænset med plads, så er modellen VF217-6 det rette valg for dig. Automaten er fritstående og kan placeres lige der, hvor man gerne vil have den. Man kan både købe sodavand på flaske og dåse. I forhold til de to andre modeller så er der et mindre udvalg i denne variant.