Skal du udvide din virksomhed? Køb dit udstyr brugt, så du får luft i budgettet til andre udgifter

Er din virksomhed vokset så meget, at du bliver nød til at udvide din bygning med en tilbygning. I takt med denne udvidelse, vil du have brug for nogle entreprenørmaskiner, som skal gøre arbejdet en smule nemmere for dig, hvis du selv vil give dig i kast med udvidelsen.

Der er mange udgifter i form af en tilbygning, så derfor er det også oplagt at spare, hvor der kan spares. Her kan du med fordel kigge på brugte entreprenørmaskiner, som kan give lidt større luft i budgettet til udvidelsen af virksomheden.

Gør brug af en Schäffer minilæsser

En Schäffer minilæsser kan bruges til rigtige mange opgaver til dit projekt. Der vil være tunge materialer, som skal bæres frem og tilbage samt op og ned. Her er det en fordel at have en minlæsser, som kan hjælp til med dette.

Du kan finde en rigtig god og billig Schäffer minilæsser eller entreprenørmaskine til dit projekt, som kan være behjælpelig til mange ting. En minilæsser er også utrolig smart, da den ikke er uoverkommelig stor. Den er derfor nemmere at navigere rundt med på grunden i forhold til mange andre større maskiner.

Til sidst kan du også få repareret din Schäffer minilæsser ved flere forhandlere. I forhold til reparation handler det nemlig om at finde en forhandler, som kender til det specifikke produkt. På den måde er du sikker på at få den rette service, så du ikke skal bruge ekstra udgifter på reparation.

Gå ikke ned på mængden af brugte entreprenørmaskiner

Så længe du køber dine entreprenørmaskiner brugt, er der ingen grund til at skære ned på mængden af dem. Der findes flere forskellige maskiner, som kan bruges til en hel masse opgaver på byggepladsen til udvidelsen af virksomheden.

De brugte entreprenørmaskiner kan effektivisere arbejdsprocessen, hvilket kun vil være positivt for virksomheden. Der vil nemlig være en masse larm under udvidelsen, som dine øvrige medarbejdere vil være forstyrret af, og måske vil det sænke det daglige arbejde. Dertil vil det også være ressourcekrævende for dig som chef, og du vil skulle lægge nogle arbejdstimer på byggepladsen i stedet for på kontoret.

Der er mange fordele ved at købe brugt

Udover at spare i budgettet vil de bruge entreprenørmaskiner også medføre til genbrug, hvilket er godt for miljøet. Din virksomhed kan derfor roligt gå ud i offentligheden med, at I gør brug af bruge entreprenørmaskiner til udvidelsen, så I udviser en ansvarlighed overfor miljøet. Der vil sikkert været noget presseomtale i forbindelse med udvidelsen, og her vil det være oplagt at nævne, at I har tænkt over genanvendelighed og genbrug i projektet og under byggeprocessen. Det vil helt sikkert blive modtaget positivt af både pressen, offentligheden og medarbejderne. Du kan med god samvittighed udvide din virksomhed, når du ved, at du har overvejet genanvendelighed samt haft overvejelser omkring dette. Der er heller ingen grund til at købe nye maskiner, hvis der kun er tale om denne ene udvidelse i nærmeste fremtid. Ellers vil de bare stå og samle støv bagefter. Her er det bedre at købe brugte entreprenørmaskiner, så du hverken skader miljøet med overforbrug eller bruger for mange penge på maskiner.