Beskyt din smartphone med et full cover

Der bliver konstant lanceret nye smartphones, og markedet er efterhånden fyldt med dem. I takt med dette er sket, er der også blevet produceret forskelligt tilbehør til dem. Et af disse tilbehør er et mobilcover. I takt med prisen på smartphones er steget – og flere har tabt og dermed ødelagt deres – er der nu også blevet produceret et 360 beskyttelsescover. Det er lavet til at beskytte mobilen ved blandt andet at have stødabsorbering på de fire hjørner. De er derfor også med god grund egnet til for eksempel en håndværker.

Mange forskellige valgmuligheder

Der er utrolig mange forskellige cover designs, så der er helt sikkert noget til enhver smag.

Det er ingen overraskelse, at full covers’ popularitet er vokset meget de seneste år. Prisen på mobiler er nemlig kun steget – og de er steget meget. Efterhånden kan man sagtens få mobiler til samme pris som en computer. Nogle smartphones kan komme helt op og koste over 12.000 kroner. Mange vælger derfor at købe et full cover til en brøkdel af prisen. Sådan et kan nemlig købes til bare 89 kroner – og det er altså en kæmpe prisforskel. Hvem ville ikke hellere betale 89 kroner for en beskyttet mobil end 12.000 kroner for en helt ny? Det er især forældre og unge mennesker, der vælger at købe et. Forældre gør det primært, fordi deres børn ofte har deres mobil med ude at lege, og teenagere fordi pengene ofte er lidt for små til at købe en helt ny smartphone.

Det vil i hvert fald være ingen overraskelse, hvis vi de næste par år ser et stigende antal af mennesker, hvis mobil er beskyttet på den ene eller anden måde.