Få gode priser på isolering og vvs inden vinteren

Hej allesammen – og velkommen til bloggen.. Man kan se det lidt som en personlig dagbog, som jeg egentlig fører for mig selv, men du er selvfølgelig velkommen til at læse med, hvis det er det, du har lyst til. Det kan jo nogen gange være dejligt at følge med i en anden persons liv.

Nå, men altså, i næste uge kommer de her og skal foretage en termografering, hvilket vil sige, at de skal finde ud af, hvor mit hus trænger til at blive isoleret. Det er noget, som jeg virkelig har set frem til, for i vinters kunne jeg virkelig mærke, at der trængte til lidt forskellige herinde. Altså, hvad isolering angår. Det er jo også dyrt ikke at have isoleret sit hus ordentligt, og derfor er jeg også villig til at smide nogle penge efter at få det isoleret – penge, som jeg forhåbentlig får igen med tiden. Med andre ord er det en investering, idét jeg vil spare penge på længere sigt. Og lige netop dét er noget, som jeg er begyndt at sigte efter, da jeg har haft en ret ustabil økonomi, og det gider jeg altså ikke længere, efter jeg er fyldt de 30 år, hvilket jeg gjorde her i marts.
En anden snedig ting man kan gøre, er at få gode priser og tilbud på isolering i Odense. Det er bare en lille god reminder til jer..

tilbud-paa-vvs-og-isolering
Min kone og jeg har endelig fået taget os sammen, eller det vil sige, at jeg har fået taget mig sammen, til at få kontaktet en VVS mand fra Århus, som skal hjælpe os med at få lavet vores nye badeværelse og køkken.

Jeg er selv lidt af en gør-det-selv mand, og kan rigtig godt lidt at bygge nye ting, og har da også selv tænkt mig at ordne køkkenet og badeværelset, men jeg har desværre ikke så meget forstand på VVS, så der må jeg hellere få hjælp af en professionel.

En dygtig VVS-mand

Vi har fået fat på en vores VVS’er gennem en af vores venner, som kun kunne anbefale ham, da de selv havde brugt ham tidligere. Så må vi se om det passer, hvad vores ven siger. Ellers må han bukke sammen, og modtage en begmand, for det må være den eneste retfærdige måde at godtgøre sådanne ting. Nu kan jeg vist også godt fortælle jer, at jeg gjorde brug af en anden smart service, hvor man kan få tilbud på VVS i Odense – se her!

Men jeg er nu ret sikker på, at han er en rigtig fin VVS mand, for jeg har set, hvad han har lavet hos min ven, og det ser også rigtig fornuftigt ud. Så må vi se, om de kan finde ud af at lave det hjemme hos os også. Det skal nok blive godt det her.