Har du et vandanlæg i hjemmet?

De seneste par år, er jeg begyndt at tænke mere og mere på miljøet. Da vi lang tid siden begyndte at høre om klimaforandringerne i medierne, tænkte jeg ofte at det kunne vi da ikke gøre noget ved. Men i løbet af de sidste par år, er jeg begyndt at mærke forandringerne på min egen krop. Vinteren bliver varmere og vejret bliver stadig mere utilregneligt. Jeg kan ikke huske sidste gang at vi har haft vinter med ordentlig sne. Bare tanken om at mine børn ikke kommer til at opleve sneboldkamp, kælketure og det smukke snelandskab er ikke til at bære. Derfor har jeg i de seneste par år prøvet at lave en grøn omstilling herhjemme.

Plast er et kæmpe problem!

Et af de første ting der gik op for mig, var hvor meget plast vi benytter i vores samfund og hvor stort et problem det er. Plast tager flere 100 år for at forgå. Det betyder at plastik bliver omdannet til mikroplast, som kan indtages af dyr og planter. Derfor hvor mit første mål at skære ned på plasten i vores hverdag. Men hvordan kan man lige gøre dette? Jeg spurgte min veninde, som i flere år har tænkt grønt og aktivt arbejder for et grønnere samfund. Hun nævnte at hun havde købt et vandanlæg til deres til deres vandhane. Vandhanen kan derved lave boble vand eller danskvand ved hjælp af en Co2 patron, som tilfører Co2 til Boblevandet. Dette er jo super smart og kan spare os for meget plastik, fordi mig og min mand elsker dansk vand og drikker flere liter om ugen.

Hvor finder jeg et vandanlæg?

Jeg hørte min veninde af hvor hun havde købt vandanlæget. Hun benyttede sig af en side som hedder Watertrade. På Watertrade er det tilmed muligt, at få genopfyldt sine Co2 flasker. På denne måde spares der også på produktionen af Co2 flasker. Jeg lyttede til hendes råd og købte et vandanlæg hos Watertrade, med dertilhørende Co2 patroner.

Boble Vand i hanen

Det er simpelthen super dejligt at have dansk vand direkte fra hanen. På den måde kan sparer vi simpelthen på så meget plastforbruget. Derfor vil jeg klart anbefale et vandanlæg med dertilhørende Co2 Patron, hvis i gerne vil spare på plasten derhjemme.