Hjælp til testamente – din lokale advokat i Lyngby

Når man gifter sig, går man med på den præmis, at man er sammen hele livet. Dette gælder om alle sider af livet – også efter døden. Man har et fællesskab til det sidste, og man vil på et tidspunkt i løbet af ægteskabet også skulle tænke over det, man vil efterlade siden nærmeste. Dette gælder eksempelvis ægtefællen, hvor man skal efterlade både bolig og de forskellige papirer på den mest praktiske måde, der kan hjælpe samleveren videre.

 

Der kan være mange ting, der skal overvejes, når man taler testamente. Der er de simple og praktiske ting som ejendele, men der er også de større ting om ejendommen og forskellige retsmæssige papirer, der skal være styr på, for at dine efterladte kommer så godt videre som muligt.

 

Der kan være mange ting, man skal overveje. Det er vigtigt at oprette et testamente i god tid, inden det er for sent, og din efterladte partner kan blive boende. Ellers risikerer man, at partneren er nødt til at fraflytte hjemmet. Det er samtidigt også en god idé at vælge testamente over uskiftet bo. Vælger man ikke testamente, har den efterladte partner ikke mulighed for at lade sig gifte igen. Derudover er det en rigtig god idé aktivt at begunstige samleveren i pensioner og livsforsikringer, da dette ikke kan efterlades i et testamente. Du kan få hjælp til det hele ved at søge hjælp hos din lokale advokat i Kongens Lyngby.

 

Få hjælp til testamentet, inden det er for sent

Bor du i Kongens Lyngby, og vil du gerne have rådgivning i, hvordan du laver det bedste testamente for netop dig, så er der gode muligheder. Som i de fleste byer rundt om i landet, så findes der et bredt udbud af advokater, der kan hjælpe til med den slags. Det kan dog godt betale sig at bruge lidt ekstra tid på at leve efter den rette advokat, man er mest tryg ved. Det er jo en stor og vigtig beslutning, og den skal jo helst træffes bedst muligt i første omgang.

 

Udover at få rådgivning til at lave det bedste testamente, kan du også få rådgivning i andre økonomiske aspekter. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil vide mere om reglerne for arveafgift. Her kan du eksempelvis få mere at vide om, hvilke af dine familiemedlemmer, der skal betale arveafgift. Eksempelvis skal ens efterladte ægtefælle ikke betale arveafgift, mens dine børn skal.

 

Der er derudover også andre muligheder og regler for arv. Man kan eksempelvis give forskud på arven hvert år, hvis man har lyst til det. Her vil man eksempelvis kunne give en del af beløbet skattefrit, hvis man gerne vil forære sine børn en gave, som man måske ikke selv kommer til at få brug for.

 

Du kan også få mere at vide om, hvad der sker, hvis du ikke opretter testamente. Her vil arveloven eksempelvis træde i kraft, hvilket man også kan blive meget klogere på ved at få hjælp af sin lokale advokat.