Hvor rent er det vand, du drikker?

Jeg har altid haft det lidt svært med snavs, bakterier og den slags. Derfor har jeg også altid købt vand på flaske, hvis jeg kunne komme afsted med det. Det er jo trods alt min sundhed, der er på spil. Min mand, synes jeg er lidt hysterisk med det, for vandet herhjemme er jo rent, som han siger. Men er det nu også det?

Selvom vandet i Danmark er meget rent sammenlignet med andre lande i Europa, så kan der stadig være skadelige stoffer i både vores drikkevand og grundvand – men vi tænker ikke over det og snakker aldrig om det, for vi er jo så vant til at bare drikke af hanen herhjemme, og bliver altid fortalt, hvor rent det er sammenlignet med udlandet.

Jeg tænker personligt meget over, hvad jeg putter i min krop. Både når det gælder mad og væske. Jeg har ikke lyst til at fylde noget i sin krop, som den ville være bedst foruden. Heldigvis var der hjælp at hente, så vores vand herhjemme kunne blive helt rent.

Grohe vandfilter til undsætning!

En af mine kollegaer fra jobbet kender udmærket til mit bakteriehysteri, og anbefalede mig at få filter på vandhanen derhjemme. Først syntes jeg, det lød lidt mærkeligt – men jeg tænkte, at hvis det kunne fjerne alle skadelige stoffer og bakterier fra mit og børnenes vand, så var det da en god investering.

Så vi endte med at købe et grohe filter fra watertrade.dk, hvor min kollega også have fået hendes filter fra. De kunne fås i mange størrelser, men kundeservice var meget behjælpelige med at finde den rigtige størrelse til vores hjem – så var det ellers bare at montere vores nye filter og nyde 100% rent vand.

Mange fordele at hente!

Udover at jeg faktisk synes, at vores vand herhjemme smager bedre efter vi har fået filter på, så fortalte watertrade os endnu en smart ting ved deres produkt, der er værd at nævne, hvis I sidder og overvejer at få et filter på vandhanen hjemme hos jer.

Filteret sørger som sagt for alle mulige skadelige stoffer og klorrester bliver sorteret fra, men der er en kæmpe bonus at hente oveni. Vi har ingen stænk længere – det betyder en billigere vandregning! Så ikke nok med at vi er blevet sundere herhjemme, vi sparer også penge på det! Det er da skønt!

Rent vand både derhjemme og på arbejdspladsen

Jeg kunne ikke lade være med at snakke om vores nye smarte filter på kontoret, og de andre kunne godt se fordelen i at optimere drikkevandet, så det er 100% rent – når man lige tænker over det, så drikker vi alligevel størstedelen af vores væske på arbejdspladsen!

Efter vi fik filter på kontoret har kollegaerne også kunne smage forskel på vandet. Det er åbenbart ikke kun os, der kan smage forskel. Rent vand smager bare bedre!  Så mange fordele for så små penge – what’s not to like.

Lille pris at betale for sundhed

Alt i alt er jeg ellevild med vores grohe filter herhjemme. Jeg synes, det er en lille pris at betale for at sikre sig selv og sine børn 100% rent drikkevand. Vi drikker mange liter vand hver dag uden at vide, hvad kvaliteten af vandet er, og hvilke bakterier og stoffer, vi skyller gennem vores krop.

Med grohe filter får jeg 100% rent vand hver dag, og skal ikke tænke på, hvad jeg putter i min krop, når jeg tager et glas koldt vand fra hanen – og er det ikke nok til at overbevise dig, så husk på at der også er penge at spare. Hvem elsker ikke at spare penge!