Strukturer din gruppeindsats på arbejdspladsen med Microsoft Teams kursus

Hvis du endnu ikke har hørt om Microsoft Teams til Office 365, så er du allerede bagude. Som en del af en virksomhed med masser af team-arbejde og masser af samarbejde, er det nemlig et helt essentielt værktøj for at kunne kommunikere hurtig og effektivt.

Det smarte ved Microsoft Teams er, at man her får et program, der samler alle kommunikationer på arbejdspladsen – her kan man altså få mails, gruppemøder og individuelle chats i én. På den måde kan man nemt holde styr på alle de aftaler, som man har.

Microsoft Teams er noget, man skal lære

Alle arbejdspladser, der arbejder med Microsoft 365 kan bruge Microsoft Teams. Men det at have programmet er ikke lig med at kunne bruge det. Det kræver nemlig, at man kan finde ud af at bruge de forskellige funktioner. Og det kan man lære med et Teams kursus.

Tager du på et Teams kursus i Microsoft Teams sammen med dine kolleger, så får du hele turen gennem Office-møllen, når det kommer til netop dette program. Hvordan du opretter dig, hvordan du bruger det og hvordan i implementerer det på arbejdspladsen. Du kan finde mere information på 4d.dk.

Tag på kursus i København

Microsoft Teams er et program, der bliver stadig mere normalt på de danske arbejdspladser. Men helt gængs er det ikke endnu, og derfor er det ikke alle, der udbyder kurser i det. Det kan derfor blive nødvendigt at tage til København for det.

Det fede ved at tage til København er, at I her kan få den absolutte ekspertise på området. Her møder i ingen halve løsninger eller hurtige forklaringer. Derimod kommer i til at få den bedste vejledning og blive stærke i et bruge produktet sammen.