Hidemyass er et godt alternativ til sikre VPN forbindelser

Flere og flere virksomheder begynder at bruge sikre VPN forbindelser i forbindelse med både deres kundekartoteker, services og andre interne skrivelser og kommunikation. Dette skyldes, at man ved brug af sikre VPN forbindelser kan beskytte sig mod hacking og blive mere anonym på internettet. Hidemyass er en britisk virksomhed, der leverer denne form for sikre VPN ydelser, dog kan man ikke være 100 % anonym ved brug af denne virksomhed, da de ifølge britisk lov skal logge brugerdata. Dette er dog ikke et problem så længe man som virksomhed har rent mel i posen.

Man kan bruge hidemyass størrelsen på ens virksomhed, dét denne udbyder hjælper med, er blandt andet at skabe et såkaldt ’hemmeligt tunnelnetværk’ på internettet, således at det kun er godkendte computere med IP-adresser matchende VPN forbindelsens server, der kan logge på og se dokumenter, filer osv. Det kan ikke anbefales at man bruger hidemyass, hvis man er en forening af online gamere, der søger en ny server at samles og mødes på. Som virksomhed kan man trygt bruge denne udbyder, da de kun logger data vedrørende IP-adresser til og fra serveren, tidspunkter for log-in samt dataforbrug (up/download).

Bag om hidemyass – derfor skal man vælge denne udbyder

Sikkerhed er et vigtigt element, når man som privat eller virksomhed bruger internettet som lagerrum, søgemaskine eller andet. I forbindelse med kryptering og hemmeligholdelse af private og interne data, bruger hidemyass både OpenVPN, L2PT og PPTP, der hver især har forskellige kvaliteter. Ønsker man at vide mere om, hvorfor hidemyass har fået topscore i sikkerhed kan man følge dette link https://vpninfo.dk/anmeldelser/hidemyass/. Via førnævnte link kan man også læse mere om virksomheden generelt, samt sætte sig ind i nogle af de ting, der er vigtigt at vide før man vælger en VPNudbyder.

Vælger man hidemyass som VPN udbyder kan man forvente at få mere for sine penge, end man kan andre steder. Med dette menes blandt andet, at man har mulighed for at koble sig på den eksterne server fra mange forskellige enheder. Denne virksomhed leverer programmer til både Linus, Windows og Mac, men kan også levere til både Android og iOS. Man kan være 5 brugere på af gangen med hidenyass, hvilket også gør det muligt at bruge denne udbyder i forbindelse med private hjem, hvor man ønsker større sikkerhed omkring ens dataforbrug og koder. Prisen gør det muligt for private.