Hold smuk konfirmation på Grams slot

Har du en konfirmation rundt om hjørnet? Det er lige meget om det er din egen eller dit barns. Man skal jo have et sted at holde den og det må jo meget gerne være spektakulært! Ellers, hvad er pointen? Det skal være en dag man husker, uanset om man får mange gaver eller penge, så længe man har de rette omgivelser, så skal den nok gå! Læs mere om de mange muligheder man har på Grams Slot inde på https://www.gramslot.dk/fester-og-konferencer/daab-konfirmation/.

Omgivelserne er vigtige sammen med familien

Omgivelserne man holder en konfirmation i kan have stor betydning for, hvilken stemning der kan opstå og hvordan man kommer til at huske festen på. Derfor er det vigtigt er de er helt korrekte til konfirmanden. Derfor kan det være vigtigt lige at afstemme med dit barn eller dig selv, hvilken type konfirmation man leder efter. Er det den lidt større eller det lidt mere private? Begge kan fås hos Grams Slot. Man kan nemlig sagtens holde sin konfirmation i slottes store sale, så det bliver helt kongeligt. Her vil der også være masser af plads til hele familien og venner til!

Vil man derimod gerne holde noget lidt mere privat og hyggeligt, kan dette også lade sig gøre. Man kan nemlig også låne herregårdstalden eller selve restauranten. En stald lyder måske ikke så fornemt, men det kan laves så fint om, at du ikke vil kunne se, at det var en stald. Her er der så ikke plads til lige mange som forrige valg, men pladsen gør begivenheden mere hyggeligt og man kommer tættere på hinanden!

Forskel i konfirmationen afhængelig af kønnet

Det kan også være altafgørende om konfirmanden er en dreng eller en pige. Hvis det er en dreng, kan der være mere fokus på at festen gerne må blive vild. Der skal være plads til at folk kan drikke og folde sig ud. Dog kan de store sala godt blive lidt for højtidelige til visse drenge, så gør den mindre plads måske ikke så meget i forhold til stalden eller restauranten.

Og til pigerne kan der være fokus på, at det hele skal se fint ud. Her kunne de store sale blive rigtig attraktive, da de så får lov til at føle sig lidt prinsesseagtigt. Eller måske leder pige konfirmanden også bare til en stille og rolig konfirmation, her giver stalden plads til snak og tæt hygge!