Hver et skridt foran med Condition Monitoring

Med Condition Monitoring kan du spå fremtiden for dine maskiner.  Systemet vil hjælpe dig med at overvåge dine maskiner og du vil således kunne planlægge vedligeholdelse eller reparation bedre. Condition Monitoring er det nyeste teknik, hvor efterspørgslen er voksende, systemet kan også kaldes maskinovervågning. Du kan ved hjælp af dette overvåge dine maskiner i din virksomhed, det vil også give dig et bedre overblik over din kapacitet. Det vil også hjælpe dig med at planlægge hvornår du skal investere i nye maskiner.

Contidion Monitoring vil via nogle målinger vise mulige skader og fortælle om for eksempel smøringen er tilstrækkeligt. Disse målinger vil kunne identificere mindre skader og således forebygge større skader på et tidligt stadie, og på længere sigt vil du kunne spare – der er ikke kun tale om økonomisk sparring, men også sikring af personale.

 

Få hjælp til det næste skridt

Benyt dig af konsulentydelser for at tage dit næste skridt. Hvordan kan du optimere din virksomhed for eksempel inden for hardware- og software udvikling. Det er ikke noget alle virksomheder kan selv, de fleste får hjælp ude fra. Der findes et hav af konsulentfirmaer, men de bedste er dem der kommer med løsninger. Løsninger de er specialiseret i. Hvis du vælger at samarbejde med et firma, der netop er specialiseret i dit fag, så får du det optimale ud af dine penge. Alt fra overvågning af dine maskiner til forbedringer af dine styretavler skal være i top. Det handler ikke kun om at du skal spare penge, men det handler i den grad også om dine medarbejderens sikkerhed. Maskiner der ikke arbejder optimalt eller styretavler der ikke er vedligeholdte, kan være sundhedsskadelige for dine medarbejdere.

 

Du kan læse meget mere om hvordan du overvåger dine maskiner på nh-technology.dk