Jira er et samlet værktøj

Er man som virksomhed ude at investere i større systemer skal man grundigt overveje hvad man skal købe. De seneste årtier har mange virksomheder brændt fingrene ved at købe it-systemer, som slet ikke levede op til behovene. Og det er også netop her det ofte går galt. For at kende sine behov er noget af det vigtigste når det kommer til at købe nye systemer. Så inden man finder ud af, hvorvidt det er atlassian eller et andet system man skal have så bør man lave en behovsanalyse. Ved at lave denne analyse finder man ud af præcis hvad det er man ønsker. Og før man ved dette kan man ikke bede nogen om at udvikle det til en. Måske finder man endda ud af, at de behov man i virksomheden har er helt anderledes end først antaget. Det kan være, at man startede med at tro, at man havde brug for systemet atlassian jira. Efter noget tid vil man måske erkende, at det er et helt andet system man har styr på. Dog vil man opleve, at atlassian normalt er et komplet værktøj, hvorfor det opfylder samtlige behov man kan have.

Brug atlassian jira til agil softwareudvikling

Det er blevet mere og mere populært med agil softwareudvikling og de fleste elsker denne måde at arbejde. Det hurtige og effektive atlassian værktøj kan blandt andet bruges til de agile arbejdsprocesser. Det betyder, at man undervejs i forløbet konstant kan ændre på processer. Med den agile form for softwareudvikling kan man være sikker på, at man hele tiden kan ændre ting hvis der er brug for det. Når først noget er gjort er det ikke sådan, at det er irreversibelt og at man aldrig kan ændre det igen. Tværtimod kan man med et system som atlassian jira konstant gå et skridt tilbage. Hele tiden holder man altså muligheden for at ændre åben.

 

Et system som atlassian løser mange forskellige udfordringer. Og det er netop derfor, at så mange virksomheder er interesserede i at begynde at bruge dette system. For i takt med, at mange udfordringer løses, så vil mange ting blive langt mere effektive. Og hvis ting i en virksomhed er effektive så er de økonomisk mere rentable. Derfor er der altid stor grund til at overveje at bruge et system som jira eller noget tilsvarende. Noget af det man også meget ofte har problemer med i en virksomhed er, at man ikke har overblik. Det er ikke sikkert, at virksomheden generelt set har et problem med overblik. Men når det kommer til overblikket over fremtidens projekter kan det være svært at overskue uden et program som altassian. Det ender ofte med, at man bruger et whiteboard eller lignende. Med sådan et skriver man ned hvad man skal lave on lang tid. Hvis nogen kommer og fjerner denne tavle eller gør den rent er alle fremtidsplanerne væk. Derfor er et program om atlassian jira rigtig godt da du her kan have lagret alle dine planer om fremtiden. Der vil ikke være den mindste risiko for, at de lige pludseligt forsvinder.

Lad jira hjælpe med tidsregistrering

Har man medarbejdere, som er timelønnet er det vigtigt, at man har et overblik over hvornår og hvor lang tid de arbejder. For der kan nemt opstå snyd og fejl og det kan have konsekvenser for økonomien. Der findes heldigvis mange forskellige it-systemer, som kan hjælpe med alt dette. Et af de systemer er atlassian jira. Du behøver ikke bekymre dig om hvorvidt dine medarbejdere får skrevet de rigtige tidspunkter på. For de vil slet ikke kunne undgå at skrive deres tider ned på grund af jira.