Sådan vælger du det rigtige industrigulv

+++ All furniture and accessories (except for sofa, rug and painting) : Villa (418-524-2666) Rug : Tapis du monde (418-780-8147) Painting by Paul BŽliveau : Galerie Bellattitude (418-261-8692) Sofa : La Galerie du Meuble (418-681-0171)

Man kan vælge et gulv til sin virksomhed på forskellig vis. Det vigtigste er dog, at man vælger det helt rigtige, sådan at man er sikker på, at det passer til den slags industri eller virksomhedstype, som din virksomhed nu er. Der er nemlig stor forskel på, om der skal lægges gulv i en kontorvirksomhed eller på et lager, hvor gulvet skal kunne holde til ret tunge ting. Så det skal du have dig for øje, inden I går ud og køber nyt gulv.

Gulv til industrivirksomheden

Arbejder din virksomhed med lidt tungere ting som maskiner eller tungere lagervarer, så bør I få gulv derefter. Det handler simpelthen om, at gulvet skal kunne holde til de tunge ting og holde til slid fra mange mennesker dagligt. Og det kan det kun, hvis det er lagt til formålet.


Det er lidt forskelligt, hvilke gulve du helt specifikt skal have, alt efter hvilken virksomhedstype I er, men hovedsageligt er det i følgende virksomheder, at industrigulvene er særligt egnede.


– Lagerhuse

– Større garager

– Hospitaler

– Storkøkkener

Som du kan se, spænder det bredt, men de har det til fælles, at de alle sammen arbejder med større ting og meget slid på gulvet. Afhængig af hvilken slags virksomhed, I er, kan blandt andet kigindustrigulve lave en speciallavet løsning til lige netop jeres type af virksomhed. Så er du sikker på, at gulvet holder længst muligt og til så meget som muligt.

Sådan skal gulvet lægges

Når gulvet så skal lægges, så er det vigtigt, at I finder de helt rigtige mennesker til at gøre det. Der er flere forskellige ting, I skal være opmærksomme på, inden I går ud og vælger et gulvlægger-firma. For når det er på en arbejdsplads af disse størrelsesordener, så skal det være i orden. Så her er lidt tips til, hvad I skal kigge efter.

Først og fremmest skal det være en virksomhed, der har prøvet at lægge industrigulve før. Det nytter ikke noget, at I vælger et firma, der er helt grøn i den branche, for så bliver arbejdet derefter. Vælg nogle, der måske endda har specialiseret sig i at lægge gulve på offentlige institutioner eller lignende.

For det andet bør I vælge et firma, der kan gøre det hurtigt. Hvis det er et hospital, det drejer sig om, går det ikke, at det tager flere uger at lægge et stykke gulv, for det optager plads, og den plads kan sagtens bruges mere fornuftigt. Det handler også om, at I jo ikke skal lukke virksomheden over en længere periode ’bare’ for at få lagt gulv.

Sidst men ikke mindst skal I også vurdere med jer selv, hvad I vil betale. Selv om det kan blive en dyr affære, så vælg de bedste, selvom de er dyre. Det er ærgerligt, hvis I står igen om et halvt år og skal have skiftet gulv. Så er det bedre, at det bliver gjort ordentligt første gang.