Skab hygge i hjemmet med stearinlys og bloklys

Vinteren nærmere sig så småt, og det betyder, at det igen bliver koldt og mørkt i Danmark. Denne periode kan godt virke meget lang, og for mange kan vinterperioden godt være svær at komme igennem. Derfor er det vigtigt, at man i denne tid skaber hygge og varme i hjemmet, hvilket man nemt og billigt kan gøre med stearinlys og bloklys. Får man skabt denne hygge i hjemmet, så kan man i stedet fokusere på dette, fremfor mørket og kulden udenfor. I vinteren kommer julen også, og her passer stearinlys og bloklys perfekt ind i denne julestemning. Så glem den trælse vintertid og hyg dig i stedet med levende lys og julestemning. Du kan se alle dine muligheder for levende lys på følgende link https://www.dreamshop2u.dk/Stearinlys.html

Stearinlys og bloklys med flere fordele

En stor fordel ved stearinlys og bloklys er helt klart den hygge, du kan skabe ved at have dem tændt i dit hjem. Det kan få dig til at glemme den lange vintertid og i stedet nyde hyggen i hjemmet. Men der er faktisk også andre fordele ved at have tændt stearinlys og bloklys derhjemme, du kan nemlig spare penge på varmeregningen. Når du har levende lys tændt i dit hjem, skaber det nemlig også varme. Derfor behøver du altså ikke have skruet lige så meget op for varmen, som du plejer. Hvis du er god til at tænde stearinlys og bloklys i dit hjem, når du er hjemme og skal hygge dig, så vil du på sigt kunne spare penge på varmeregningen.

 

Derudover kan du faktisk også spare penge på din elregning. I denne mørke tid har man mange flere lamper tændt, end man har i sommerperioden, fordi det netop er så mørkt om vinteren. Men med tændte stearinlys og bloklys rundt omkring i dit hjem vil du kunne erstatte lamperne, og dermed sparer penge på din elregning. Levende lys er altså en billig erstatning både for lamper og varme. Du skal dog altid huske at slukke alle stearinlys og bloklys, når du ikke er hjemme, eller når du går i seng. Selvom det er hyggeligt med levende lys, så kan det også være farligt, hvis man ikke er opmærksom. Forlad derfor aldrig tændte stearinlys og bloklys.

Skab nye traditioner med stearinlys og bloklys

Udover de mange fordele som fås med stearinlys og bloklys, så kan de levende lys også bruges til meget mere. Normalt ville du måske blot sætte lysene i forskellige former for lysestager, men de egner sig også perfekt til forskellige former for dekorationer. I vintertiden kan du både finde gran, mos, grankogler og meget andet ude i naturen, som du kan bruge til at lave hyggelige og personlige dekorationer til at sætte dine stearinlys og bloklys i.

 

Op til jul passer disse dekorationer også godt ind, da dekorationer i denne tid er meget populære rundt om i de danske hjem. I stedet for at købe juledekorationer i butikkerne, så har du muligheden for at lave en adventskrans eller en dekoration til kalenderlyset hjemme hos dig selv. Så bliver juledekorationer præcis, som du gerne vil have dem, og du sparer penge på dyre juledekorationer fra butikkerne. Du kan desuden skabe en ny tradition blandt venner og familier, hvor I mødes lige inden juletid og sammen laver forskellige juledekorationer til hjemmet. Dette er både sjovt og hyggeligt for både små og store. På den måde får I inviteret julehyggen indenfor, og du får hyggeligt samvær med venner og familie. Stearinlys og bloklys har altså mange fordele og kan skabe hygge i hjemmet, samt hjælpe dig med at spare penge.